Наказателни дела
гр. София
Денонощна правна помощ
24/7 Без почивен ден
Адвокат наказателно право
Български, Английски и Френски език

Визия

Визия

Да си арестуван или обвинен в извършването на престъпление е нещо сериозно, което може да има дълготрайни последици за Вашата свобода, трудова кариера, финанси и взаимоотношения със семейство и приятели. Добър наказателен адвокат може да помогне при подобни казуси. Още преди дори да сте изправени пред съд за деянието в което сте обвинени, може да Ви бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ или „Домашен арест“, може да Ви бъде извършена полицейска регистрация, или ако бъдете осъдени дори на най-лекото наказание, Вие ще бъдете със статут  на осъждан, факт който е публично достъпен, като при започването на каквато и да е работа се изисква свидетелство за съдимост.

Отделен стои въпросът с честото отношение (насилие) на полицейските органи към Вас. Предвид тези обстоятелства, най-правилният Ви ход е да си наемете добър наказателен адвокат, който може да Ви помогне с тези трудности. Независимо дали става въпрос за престъпление от общ или частен характер, или пък за административно нарушение, за което сте наказани с наказателно постановление, аз, адвокат Добри Райков, притежавам нужните умения, знания, опит и преценка, необходими за защита на Вашите права и свободи, за да можем заедно да постигнем най-добрия  възможен резултат.

Завършил съм Юридическия факултет на Университета по национално и световно стопанство в гр. София, с отличие по дисциплините „Наказателно право“ и „Наказателен процес“. Участник и финалист на националното състезание по „Решаване на казус по наказателно право“.

Умея отлично писмено и устно да ползвам английски език, като съм отличен със сертификат за най-високо ниво С2 от Кеймбриджки унивеситет , както и френски език, като това ми е позволявало и помагало в практиката да водя кореспонденция и дела, както с чуждестранни клиенти, така и с наднационалните европейски институции включително Европейския съд по правата на човека. Разполагам с богат и дългогодишен опит в сферата на наказателното право.

Отзиви

 • Адвокат Райков  се отнесе към моя случай с висок професионализъм. Още в същия денят в който се свързах с г-н Райков, той дойде до Кюстендил и  освободи синът ми от ареста. Силно го препоръчвам на всеки, който се нуждае от правно помощ.

  .

  Елена, Кюстендил
 • Добри Райков се е занимавал с няколко мои наказателни дела, ефективно и с целенасочено. Той постига страхотни резултати.

  Кирил, Пловдив
 • Адв. Райков е много компетентен, надежден, знаещ и всеотдаен адвокат. С него се работи лесно. Винаги беше готов да отговори на всякакви въпроси и да обсъдим моя случай. Той ми обясни неща, които първоначално не разбирах. Обажданията ми винаги се приемаха или връщаха веднага.  Бих го препоръчала  на всички.

  Силвия, София
 • Бях наела друг адвокат по делото, на който нямах доверие. Направих консултация с адвокат Райков и веднга го наех. Той беше изключително отзивчив, обясни ми всяка стъпка. Делото приключи успешно за мен, заради стъпките, които той ми препоръча.  Ако се нуждая от адвокат в бъдеше отново ше избера Вас.

  Ралица, Благоевград

Запитване

  0889508502