Наказателни дела
гр. София
Денонощна правна помощ
24/7 Без почивен ден
Адвокат наказателно право
Български, Английски и Френски език

КОНСУЛТАЦИИ

Адвокатски Консултации

Консултации

При запазване на час за консултации по наказателни дела, Вие ангажирате специалист – адвокат по наказателно право за вашия казус. Консултация при адвокат по наказателно право представлява най-често лична среща в кантората на адвоката,

По време на консултацията с адвокат по наказателно право клиентът описва своя проблем и задава съответните въпроси, а адвокатът, използвайки своите познания и опит и му отговоря и дава съвети. Консултациите следва да бъдат насочени в сферата на наказателното право. Може да бъде извършена и писмени консултации по наказателни дела, като адвокатът изготвя писмен документ в който излага мнението си по проблема.

За да Ви бъда в помощ  е необходимо да ми представите обстоятелствата такива кавито са, както и да носите всички документи относими към вашия случай. Консултацията включва както запознаване с проблема от ваша гледна точка, така и запознаване с документите които носите. Ще получите задълбочен анализ на вашия казус, както и професионалното ми мнение за бъдещите стъпки, които трябва да се предприемат за постигането на най-добрия резултат. Заповядайте на консултация в кантората ми наказателно право в гр.София, ул. „Граф Игнатиев” №7А.


Контакт:
Денонощна правна помощ
адрес: гр. София, ул. „Граф Игнатиев 7А“
телефон: +359 889 508 502
email: dobriraykov@gmail.com

0889508502